Lite tankar om allt åh inget💞
De är ofta mycket som går i mitt huvud.ibland delar jag det ibland inte.jag är ju inte rädd för att säga vad jag tycker. 
Jag går inte åh är rädd för det som händer i världen,men har respekt åh kommer som det ser ut nu inte göra några resor utomlands,jag längtar massor men nu får de liksom vara. 
Jag oroade mig mera för saker förr,jag har blivit äldre åh känner mig trygg med min Man.Fast glöm ej jag gör alltid som jag vill ändå:) nästa vecka tatto dags för mig och Emmy💞
Tjejen som växt flera cm av sina nya jobb:) åh känslan skaffa ett jobb åh inse man klarar sig själv:) i går satt Linnéa 16 med sin deklaration åh räknade,jaaa jobbar man lär man lära sig sånt med:)i denna familjen jobbar alla åh spar till sånt de vill,något curlande försiggår ej här,men va mycket de lärt sig nu inför vuxenlivet.Tvätta,ta sig till åh från jobb,lagar mat,städar åh planerar sin tid:) de har verkligen växt.Man kan ju klara sig långt på lite pengar men vissa saker kan ju dyka upp är det bra att ha.
Jag låter min Man uppfostra sina barn dock kommer jag ibland med råd åh pratar såklart oxå med båda tjejerna. 
Hade läkarbesök i dag men flyttat tills i.m.De står 4 kvällar på agendan.Inget emot Niklas som kuskar varje dag till Stockholm fram åh åter.Om jag vinner massa pengar ska ha få bli "hemma" fru:)
Man vill ju inte jobba 100% men gör de mest för pension åh för att vi gillar göra saker.Jag vill kunna se tillbaka sen åh veta att jag utforskat Sverige åh världen.
Hoppas Thailand tar bort sina pcr tester,åh att krig lugnar sig.Vi har bokat Thailand men åker inte till vilket pris som helst,de finns kvar💞 (null)