Hemma igen🤎
(null)

Vi bokade spontant Åre åh Holiday Club,då jag fick hemlängtan åh all snö skulle gjort de tufft hinna städa åh plocka ut stugan för att åka på söndag morgon.Haft fantastiska dagar i skogen,det lär nästan upplevas för att förstå hur enkelhet kan göra nått såå mysigt.Vi har tur ha stugan i släkten.
Holiday Club är okej mysigt dock hade vi inga fin kläder med åh efter allt eldande i stugan luktar allt brasa.Tänk när jag åh Soffan jämt va i hennes stuga va vi eldade:)
Jag har inga problem med kontrasterna alls.
På väg hem vart de lunch hos Chrillan i Stöde:) jätte god lunch.Ett kort men fint besök åh jag fick önska Göran God Jul oxå💞Åh fick en jätte fin t-shirt special beställd,ska fota.
Vi kom rätt sent till Uppsala.Åh jag prioriterade klä granen,som Niklas först fick sätta upp💞
Semestern har fått mig ännu en gång att förstå att min Man gör verkligen allt för mig💞
I dag tvättat åh tvättat åh hämtat saker jag köpt på köp byt åh sälj:)
I.m bär de av till Hotell Havsbaden jag bjuder min Man denna gång.Vi är ju gifta men valt ändå ha varsin inkomst sen har vi olika konton som vi spar pengar tsm:) tycker det är nice kan jag handla vad jag vill när jag vill:)
Åh jag är ju en sån Mamma som gärna ger lite extra till mina ungdomar när jag kan eller köper nått jag vet det gillar💞Alla är vi olika jag älskart💞men inte alls lika Curling Mamma längre,de va mera förr.De har ju gått igenom saker inga barn ska så inte konstigt🩷Jag finns alltid 100% fast jag är lite lugnare nu. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)